МІКРОДОБРИВО

РИЖІЙ, САФЛОР, КУНЖУТ

РИЖІЙ, САФЛОР, КУНЖУТ
СТРАТЕГІЯ ВИРОБНИЦТВА ОЛІЙНОЇ СИРОВИНИ В УКРАЇНІ
(МАЛОПОШИРЕНІ КУЛЬТУРИ)


Рижій, сафлор, кунжут. Стратегія виробництва олійної сировини в Україні (малопоширені культури) / [І. А. Шевченко, О. І. Поляков, К. В. Ведмедєва, І. Б. Комарова] ; Інститут олійних
культур Національної академії аграрних наук України. — Запоріжжія : СТАТУС, 2017. — 40 с.
ISBN 978-617-7353-53-УШ

Скачать: РИЖІЙ, САФЛОР, КУНЖУТ. СТРАТЕГІЯ ВИРОБНИЦТВА ОЛІЙНОЇ СИРОВИНИ В УКРАЇНІ

Представлено аналіз та стан селекції, насінництва і виробництва рижію, сафлору, кунжуту в Україні. Висвітлено досягнення Інституту олійних культур НААН (ІОК НААН) у селекції рижію, сафлору, кунжуту.
Описано напрями та методи селекції, досягнення в селекції малопоширених олійних культур. Приведено технологічні особливості виробництва рижію, сафлору, кунжуту. Надано економічну ефективність та перспективність вирощування культур. Проаналізовано сучасний стан розвитку та перспективи виробництва рижію, сафлору, кунжуту в Україні та світі.
Для керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, органів управління АПК, науковців, викладачів, аспірантів та студентів.

ЗМІСТ
1. СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА РИЖІЮ 4
1. 1 Загальна характеристика культури……………………………………………. 4
1.2 Сучасний стан та перспективи виробництва рижію……………….. 5
1.3 Селекція та сортові ресурси рижію…………………………………………… 6
1.4 Базова технологія вирощування рижію………………………………….. 9
1.5 Рекомендації щодо переробки та використання продуктів із рижію 1 3
1. 6 Економічна ефективність виробництва рижію ярого……………….. 1 5
2. Перспективи виробництва сафлору………………………………………………. 1 7
2.1 Загальна характеристика культури…………………………………………… 1 7
2.2 Сучасний стан та перспективи виробництва сафлору……………. 1 7
2.3 Селекція та сортові ресурси сафлору……………………………………….. 1 9
2.4 Базова технологія вирощування сафлору……………………………….. 2 1
2.5 Прогноз та економічна ефективність………………………………………. 2 5
2.6 Рекомендації щодо переробки сафлору та використання продуктів 2 6
3. Перспективи виробництва кунжуту………………………………………….. 2 8
3.1 Загальна характеристика культури…………………………………………… 2 8
3.2 Селекція та сортові ресурси кунжуту………………………………………. 2 9
3.3 Базова технологія вирощування кунжуту……………………………….. 3 1
3.4 Рекомендації щодо переробки та використання продуктів
з кунжуту…………………………………………………………………………………………. 3 4
3.5 Прогноз та економічна ефективність………………………………………. 3 5
Висновки………………………………………………………………………………………….. 3 6
Додаток……………………………………………………………………………………………… 3 7

data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num="2" data-matched-content-columns-num="1" data-ad-format="autorelaxed">

Метки: , ,