РИЖІЙ, САФЛОР, КУНЖУТ

РИЖІЙ, САФЛОР, КУНЖУТ
СТРАТЕГІЯ ВИРОБНИЦТВА ОЛІЙНОЇ СИРОВИНИ В УКРАЇНІ
(МАЛОПОШИРЕНІ КУЛЬТУРИ)

Рижій, сафлор, кунжут. Стратегія виробництва олійної сировини в Україні (малопоширені культури) / [І. А. Шевченко, О. І. Поляков, К. В. Ведмедєва, І. Б. Комарова] ; Інститут олійних
культур Національної академії аграрних наук України. — Запоріжжія : СТАТУС, 2017. — 40 с.
ISBN 978-617-7353-53-УШ

Пропонуємо  🌽Насіння Кукурудзи, 🌻Насіння Соняшника ,💰Мікродобриво

💧Засоби захисту рослин:(Гербіциди, Фунгіциди, Інсектициди, Прилипач...)

для пшениці, для сої, для соняшника, для кукурудзи...  

⚠️100% Оригінал 📝ПДВ 🛒ОПТ та Роздріб 🚚Доставка по Україні 👨‍🌾Консультація агронома

 ☎(066) 215-63-58 ☎(067) 66-13-009 ✉КОНТАКТИ , 📲Telegram-канал

Скачать: РИЖІЙ, САФЛОР, КУНЖУТ. СТРАТЕГІЯ ВИРОБНИЦТВА ОЛІЙНОЇ СИРОВИНИ В УКРАЇНІ

Представлено аналіз та стан селекції, насінництва і виробництва рижію, сафлору, кунжуту в Україні. Висвітлено досягнення Інституту олійних культур НААН (ІОК НААН) у селекції рижію, сафлору, кунжуту.
Описано напрями та методи селекції, досягнення в селекції малопоширених олійних культур. Приведено технологічні особливості виробництва рижію, сафлору, кунжуту. Надано економічну ефективність та перспективність вирощування культур. Проаналізовано сучасний стан розвитку та перспективи виробництва рижію, сафлору, кунжуту в Україні та світі.
Для керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, органів управління АПК, науковців, викладачів, аспірантів та студентів.

ЗМІСТ
1. СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА РИЖІЮ 4
1. 1 Загальна характеристика культури……………………………………………. 4
1.2 Сучасний стан та перспективи виробництва рижію……………….. 5
1.3 Селекція та сортові ресурси рижію…………………………………………… 6
1.4 Базова технологія вирощування рижію………………………………….. 9
1.5 Рекомендації щодо переробки та використання продуктів із рижію 1 3
1. 6 Економічна ефективність виробництва рижію ярого……………….. 1 5
2. Перспективи виробництва сафлору………………………………………………. 1 7
2.1 Загальна характеристика культури…………………………………………… 1 7
2.2 Сучасний стан та перспективи виробництва сафлору……………. 1 7
2.3 Селекція та сортові ресурси сафлору……………………………………….. 1 9
2.4 Базова технологія вирощування сафлору……………………………….. 2 1
2.5 Прогноз та економічна ефективність………………………………………. 2 5
2.6 Рекомендації щодо переробки сафлору та використання продуктів 2 6
3. Перспективи виробництва кунжуту………………………………………….. 2 8
3.1 Загальна характеристика культури…………………………………………… 2 8
3.2 Селекція та сортові ресурси кунжуту………………………………………. 2 9
3.3 Базова технологія вирощування кунжуту……………………………….. 3 1
3.4 Рекомендації щодо переробки та використання продуктів
з кунжуту…………………………………………………………………………………………. 3 4
3.5 Прогноз та економічна ефективність………………………………………. 3 5
Висновки………………………………………………………………………………………….. 3 6
Додаток……………………………………………………………………………………………… 3 7

Позначки:, ,