МІКРОДОБРИВО

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва

Подпрятов Г.І., Скалецька Л.Ф., Сеньков А.М.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Практикум: Навч. посібник. — К.: Вища освіта, 2004. 272 с.: іл.


Скачать: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Практикум

Висвітлено практичні питання визначення належної якості продукції рослинництва, призначеної для закладання на тривале зберігання чи переробку. Подано прийоми доведення її до повного рівня кондиційності, а також способи створення та підтримання на оптимальному рівні режимів зберігання, за яких втрати продукції є мінімальними.
Для підготовки бакалаврів агрономічних та економічних спеціальностей в аграрних вищих навчальних закладах ІІ – ІV рівнів акредитації.

data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num="2" data-matched-content-columns-num="1" data-ad-format="autorelaxed">

Метки: